ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU


Alături de tine și de la distanțăDeși magazinele IQOS sunt închise pentru o perioadă nedeterminată de timp, noi rămânem în continuare alături de tine online.

Dacă dispozitivul tău s-a defectat, folosește una dintre modalitățile online de înlocuire și poți alege ca livrarea noului dispozitiv să fie făcută prin curier. Timpul de livrare este, în general, de 1-3 zile lucrătoare.

Man Holding IQOS 3 DUO White

Depanare online

Intră în secțiunea ”Dispozitivele mele” din contul tău de utilizator, apasă pe butonul ”GESTIONEAZĂ” din dreptul dispozitivului stricat și apoi click pe ”Dispozitivul meu are o problemă”.

Urmărește instrucțiunile de pe ecran și înlocuieste dispozitivul*.

IQOS 3 DUO Gold with Charger

IQOS Connect

Accesează IQOS Connect, introdu detaliile contului tău de utilizator, selectează dispozitivul pe care vrei să-l asociezi și urmărește instrucțiunile de pe ecran pentru a-l asocia.

Odată asociat, folosește funcția Depanare pentru a identifica dacă dispozitivul tău are o problemă și dacă este necesar să îl înlocuiești*.

IQOS Qoach Headset

LiveChat

Experții IQOS sunt online zilnic, între orele 8-22, pentru a te ajuta.

Începe discuția cu unul dintre experții IQOS, identificați împreuna problema dispozitivului, iar acesta va plasa comanda de înlocuire pentru tine*.

Man Holding IQOS 3 DUO White

Centrul de Asistență Clienți

Poți suna la Centrul de Asistență Clienți IQOS zilnic, între orele 8-22, și experții IQOS te vor ajuta să remediezi problemele întâmpinate.

Apelează 0800030333, iar unul dintre experții IQOS va prelua apelul în cel mai scurt timp.

În continuare alături de tine online.

Află mai multe informații despre garanția dispozitivelor IQOS, despre cum se folosesc corect dispozitivele IQOS sau află răspunsurile la întrebări frecvente despre IQOS din secțiunile de mai jos.

IQOS 3 DUO Gold with Charger

Garanția dispozitivelor IQOS

Aici poți afla atât informațiile generale despre garanția dispozitivelor IQOS și in ce condiții se aplică, cât și scurte tips & tricks despre cum să utilizezi corect dispozitivul tău.

Man Holding IQOS 3 DUO White

Asistență

Aici găsești atât informațiile generale pentru fiecare dispozitiv, cât și scurte tutoriale pentru a utiliza, încărca și curăța corect dispozitivul tău IQOS.

IQOS 3 DUO Gold with Charger

Întrebări frecvente

Am identificat cele mai frecvente întrebări despre IQOS, iar aici poți găsi rapid răspunsul la acestea.

*Conform condițiilor prezentate în certificatul de garanție primit la momentul achiziției dispozitivului.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.